NTS promovare digitala coffee vending display

PROMOVEAZA-TE AICI

500 NTS Coffee Grande Display

NTS este dezvoltatorul si producatorul primului automat pentru vending compact ce ofera alaturi de o cafea savuroasa extinderea serviciilor electronice si integrarea acestora prin tehnologie de ultima generatie pentru solutii de e-payment din România. Proiectul NTS Coffee pornit în mai 2015 pe piata din România, a început doar cu 7 echipamente NTS Coffee Grande montate în prima luna, iar acum, în 2022, numara peste 500 de echipamente distribuite în diferite localitati: Bucuresti, Ilfov, Calarasi, Dambovita, Giurgiu si Prahova.

500 de NTS Coffee Grande 
disponibile in Bucuresti, Ilfov, Giurgiu,Dambovita, Prahova si Calarasi in diverse locatii. Reteaua genereaza un consum mediu lunar de peste 230.000 de cafele si alte produse

NTS este dezvoltatorul si producatorul primului automat pentru vending compact ce ofera alaturi de o cafea savuroasa extinderea serviciilor electronice si integrarea acestora prin tehnologie de ultima generatie pentru solutii de e-payment din România.

Dimensiunea reclamei prin care te poti promova este de 1060x427pxl. Reclama ta va fi afisata timp de 10 secunde de fiecare data cand cineva va comanda o cafea sau oricare alt produs.

Publicitate direct la tinta. Poti solicita sa-ti afisezi reclama in toata reteaua sau partial alegand locatiile cele mai reprezentative pentru tine. Poti achizitiona atatea locatii cate ai nevoie in functie de buget sau zonele solicitate.

campanie de publicitate display pe vending machines