PUBLICITATE INDOOR

Constientizarea mesajului de catre un public tinta si o crestere a notorietatii brandului se realizeaza prin vectorul media de publicitate indoor, care este foarte bine targetat. Acest serviciu este implementat in restaurante, hoteluri, institutii, centre de sanatate si SPA, centre medicale si notariate. Locatiile unde se face publicitate indoor pot fi selectate, numarul de materiale publitare distribuite fiind calculat in functie de numarul de locatii alese. Distributia de materiale publicitare indoor si panourile indoor sunt o cale spre un feedback rapid.
Publicitatea indoor va poate oferi audienta dorita la un pret mai bun decat orice alt canal media. 

publicitate indoor SpinMedia

BANNERE INDOOR

Panourile indoor sunt plasate pentru o vizibilitate maxima in zonele de trafic din 600 de centre de afaceri, hoteluri, institutii, centre de sanatate si SPA, centre medicale si notariate pentru a ajunge la clientii care viziteaza periodic aceste locatii. Publicitatea indoor ofera una dintre cele mai receptive si puternice oportunitati, deoarece mesajul publicitar este livrat publicului tinta atunci cand asteapta sa vina mancarea, sa legalizeze un document sau asteapta o intalnire.

Distributie indoor pliante, flyere, cataloage, ziare

DISTRIBUTIE INDOOR

Scopul nostru este obtinerea unui feedback intr-un timp scurt al campaniilor publicitare. Acest vector media este diferit fata de altele prin posibilitatea alegerii segmentului de piata caruia doriti sa va adresati. Materialele publicitare sunt preluate din standerele informative, doar de catre cei ce au nevoie de serviciul sau produsul promovat. Putem face acest lucru prin distributia indoor de materiale publicitare targetata si controlata in centre de afaceri, institutii, hoteluri, notariate, centre medicale si SPA.